Potřebujete-li doručit zboží do vánočních svátků, doporučujeme objednání nejpozději do 13.12.2018. Pozdější objednávky mohou být doručeny z důvodu přetížení dopravy až po novém roce. Děkujeme za pochopení.

X

Kam vám palivo dovezeme?

Pro zobrazení cen ve Vašem regionu a možnost objednání zboží zadejte místo doručení.
Místodoručení
Nezadali jste místo doručení

Informace o zpracování osobních údajů

Základní informace

Cílem OPTIMTOP je transparentní přístup ke zpracování osobních údajů a proto podává všem uživatelům e-shopu následující informaci:

Společnost OPTIMTOP s.r.o., se sídlem Aksamitova 1071/1, 779 00 Olomouc, IČ: 01927914, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě pod sp.zn. C 56928 (dále jen „OPTIMTOP“) provozuje e-shop na webových stránkách „www.optimtop.cz“ (dále také „e-shop“).  OPTIMTOP, jako správce osobních údajů, vynakládá veškeré úsilí, aby chránil soukromí všech návštěvníků webových stránek e-shopu a garantuje důvěrné zacházení se všemi osobními údaji, které zpracovává.


Pro účely této informace se následujícími pojmy:

Registrovaným uživatelem se rozumí osoba, která má založený na e-shopu uživatelský účet, a to bez ohledu na to, zda uskutečnila nákup u OPTIMTOP či nikoli.

Neregistrovaným uživatelem se rozumí osoba, která navštívila webové stránky, na kterých je provozován e-shop, a to bez ohledu na to, zda uskutečnila nákup u OPTIMTOP či nikoli.

Zákazníkem se rozumí registrovaný či neregistrovaný uživatel, který uskutečnil nákup u OPTIMTOP.


Zpracování všech získaných osobních údajů registrovaných i neregistrovaných uživatelů a zákazníků (dále také společně „uživatelé“) probíhá v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, ve znění účinném od 25. 5. 2018 a souvisejícími předpisy.


Zpracování osobních údajů uživatelů

OPTIMTOP zpracovává osobní údaje uživatelů, pouze je-li to nutné ke splnění účelů, ke kterým byly osobní údaje poskytnuty. Osobní údaje jsou využívány pouze s vědomím uživatelů, případně s jejich souhlasem, je-li v daném případě vyžadován.


Plnění kupní smlouvy

OPTIMTOP zpracovává po dobu trvání práv a povinností dle kupní smlouvy, jejíž smluvní stranou je zákazník, osobní údaje nezbytné pro plnění kupní smlouvy, a to včetně práv souvisejících, např. z titulu záruky. Z tohoto důvodu vyžaduje OPTIMTOP v objednávkovém formuláři na e-shopu následující osobní údaje zákazníka: jméno, příjmení, adresu bydliště, doručovací adresu, e-mailovou adresu, telefonní číslo, identifikační číslo, daňové identifikační číslo. Osobní údaje zákazníků mohou být předávány smluvním partnerům OPTIMTOP, a to především přepravním společnostem z důvodu vyřízení objednávky a doručení nakoupeného zboží.


Plnění právních povinností OPTIMTOP

OPTIMTOP zpracovává osobní údaje zákazníků také z důvodu, že je zpracování nezbytné pro plnění právních povinností, které se na OPTIMTOP vztahují. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu nezbytně nutnou k plnění právních povinností dle požadavků příslušných právních předpisů (např. z oblasti účetnictví a daní). Osobní údaje mohou být předávány třetím stranám, zpravidla státním orgánům, vyplývá-li z právních předpisů OPTIMTOP povinnost osobní údaje předat.


Oprávněné zájmy OPTIMTOP

V zájmu zachování komfortu zákazníků OPTIMTOP zpracovává osobní údaje také v zájmu zachování registrace stávajících uživatelů, a tedy pro zefektivnění chodu e-shopu, což je oprávněným zájmem OPTIMTOP. Na základě tohoto důvodu jsou osobní údaje registrovaných uživatelů zpracovávány pro účely vedení jejich uživatelského účtu, a to po dobu 5-ti let od uskutečnění poslední objednávky u zákazníků, resp. po dobu 5-ti let od registrace u ostatních registrovaných uživatelů. Pro tento účel jsou zpracovávány následující osobní údaje registrovaných uživatelů: jméno, příjmení, adresa bydliště, doručovací adresa,
e-mailová adresa, telefonní číslo, identifikační číslo, daňové identifikační číslo. Osobní údaje zákazníků mohou být z tohoto důvodu využity i k zaslání příležitostné reklamy např. formou letáku či zobrazením reklamy v rámci jejich uživatelského účtu v e-shopu.


Udělený souhlas

Na základě uděleného souhlasu zpracovává OPTIMTOP následující osobní údaje uživatelů: jméno, příjmení, adresa bydliště, doručovací adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo, identifikační číslo, daňové identifikační číslo .


Cookies

OPTIMTOP zpracovává některá cookies uživatelů z důvodu, že je zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů OPTIMTOP. Na základě tohoto důvodu zpracovává OPTIMTOP cookies, která jsou nezbytná pro fungování webové stránky e-shopu. Jedná se o zpracování cookies pro přihlášení registrovaného uživatele, pro uložení zboží do košíku a další oblasti související se zajištěním komfortního uživatelského prostředí e-shopu.


Práva uživatelů

Uživatel je oprávněn požadovat přístup ke svým osobním údajům, to znamená, že má právo žádat vydání potvrzení, že jsou jeho osobní údaje zpracovávány a právo žádat sdělení informací o průběhu zpracování. Uživatel může žádat opravu, jsou-li osobní údaje nepřesné nebo doplnění, jsou-li osobní údaje neúplné. Uživatel může vznést námitku, požadovat výmaz a omezení zpracování osobních údajů jen ze zákonem nebo nařízením stanovených důvodů.

Jakékoliv dotazy týkající se zpracování osobních údajů budou uživateli zodpovězeny telefonicky na tel. č. 731 800 800 nebo prostřednictvím e-mailu na e-mailové adrese  info@optimtop.cz. V případě pochybností o dodržování povinností správce se může uživatel obrátit na OPTIMTOP na tel. č. 731 800 800 nebo e-mailové adrese info@optimtop.cz a případně podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.


OPTIMTOP s.r.o.

Produkt byl úspěšně přidán do košíku

Objednat zboží Pokračovat v nákupu
Probíhá načítání polohy ...
Aplikuje se kupón ...
Informace a objednávky
731 800 800
pondělí - pátek 7:00 - 17:00
Info - stávající objednávky
604 222 554
pondělí - pátek 8:00 - 17:00
Optimální topení pro vaše bydlení
tel.  731 800 800
Vše o nákupu
Informace a objednávky
731 800 800
pondělí - pátek 7:00 - 17:00