Nastavit lokalitu

Pro zobrazení cen ve Vašem regionu a možnost objednání zboží zadejte místo doručení.
Místodoručení

Nezadali jste místo doručení
Změnit polohu

Zvolte místo doručení

Nastavit lokalitu

Místo doručení můžete určit zadáním adresy, kliknutím do mapy nebo použít automatickou detekci.
Neposkytovat moji polohu

Informace o zpracování osobních údajů

Základní informace

Cílem OPTIMTOP je transparentní přístup ke zpracování osobních údajů a proto podává všem uživatelům e-shopu následující informaci:

Společnost OPTIMTOP s.r.o., se sídlem Aksamitova 1071/1, 779 00 Olomouc, IČ: 01927914, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě pod sp.zn. C 56928 (dále jen „OPTIMTOP“) provozuje e-shop na webových stránkách „www.optimtop.cz“ (dále také „e-shop“).  OPTIMTOP, jako správce osobních údajů, vynakládá veškeré úsilí, aby chránil soukromí všech návštěvníků webových stránek e-shopu a garantuje důvěrné zacházení se všemi osobními údaji, které zpracovává.


Pro účely této informace se následujícími pojmy:

Registrovaným uživatelem se rozumí osoba, která má založený na e-shopu uživatelský účet, a to bez ohledu na to, zda uskutečnila nákup u OPTIMTOP či nikoli.

Neregistrovaným uživatelem se rozumí osoba, která navštívila webové stránky, na kterých je provozován e-shop, a to bez ohledu na to, zda uskutečnila nákup u OPTIMTOP či nikoli.

Zákazníkem se rozumí registrovaný či neregistrovaný uživatel, který uskutečnil nákup u OPTIMTOP.


Zpracování všech získaných osobních údajů registrovaných i neregistrovaných uživatelů a zákazníků (dále také společně „uživatelé“) probíhá v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, ve znění účinném od 25. 5. 2018 a souvisejícími předpisy.


Zpracování osobních údajů uživatelů

OPTIMTOP zpracovává osobní údaje uživatelů, pouze je-li to nutné ke splnění účelů, ke kterým byly osobní údaje poskytnuty. Osobní údaje jsou využívány pouze s vědomím uživatelů, případně s jejich souhlasem, je-li v daném případě vyžadován.


Plnění kupní smlouvy

OPTIMTOP zpracovává po dobu trvání práv a povinností dle kupní smlouvy, jejíž smluvní stranou je zákazník, osobní údaje nezbytné pro plnění kupní smlouvy, a to včetně práv souvisejících, např. z titulu záruky. Z tohoto důvodu vyžaduje OPTIMTOP v objednávkovém formuláři na e-shopu následující osobní údaje zákazníka: jméno, příjmení, adresu bydliště, doručovací adresu, e-mailovou adresu, telefonní číslo, identifikační číslo, daňové identifikační číslo. Osobní údaje zákazníků mohou být předávány smluvním partnerům OPTIMTOP, a to především přepravním společnostem z důvodu vyřízení objednávky a doručení nakoupeného zboží.


Plnění právních povinností OPTIMTOP

OPTIMTOP zpracovává osobní údaje zákazníků také z důvodu, že je zpracování nezbytné pro plnění právních povinností, které se na OPTIMTOP vztahují. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu nezbytně nutnou k plnění právních povinností dle požadavků příslušných právních předpisů (např. z oblasti účetnictví a daní). Osobní údaje mohou být předávány třetím stranám, zpravidla státním orgánům, vyplývá-li z právních předpisů OPTIMTOP povinnost osobní údaje předat.


Oprávněné zájmy OPTIMTOP

V zájmu zachování komfortu zákazníků OPTIMTOP zpracovává osobní údaje také v zájmu zachování registrace stávajících uživatelů, a tedy pro zefektivnění chodu e-shopu, což je oprávněným zájmem OPTIMTOP. Na základě tohoto důvodu jsou osobní údaje registrovaných uživatelů zpracovávány pro účely vedení jejich uživatelského účtu, a to po dobu 5-ti let od uskutečnění poslední objednávky u zákazníků, resp. po dobu 5-ti let od registrace u ostatních registrovaných uživatelů. Pro tento účel jsou zpracovávány následující osobní údaje registrovaných uživatelů: jméno, příjmení, adresa bydliště, doručovací adresa,
e-mailová adresa, telefonní číslo, identifikační číslo, daňové identifikační číslo. Osobní údaje zákazníků mohou být z tohoto důvodu využity i k zaslání příležitostné reklamy např. formou letáku či zobrazením reklamy v rámci jejich uživatelského účtu v e-shopu.


Udělený souhlas

Na základě uděleného souhlasu zpracovává OPTIMTOP následující osobní údaje uživatelů: jméno, příjmení, adresa bydliště, doručovací adresa, e-mailová adresa, telefonní číslo, identifikační číslo, daňové identifikační číslo .


Cookies

OPTIMTOP zpracovává některá cookies uživatelů z důvodu, že je zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů OPTIMTOP. Na základě tohoto důvodu zpracovává OPTIMTOP cookies, která jsou nezbytná pro fungování webové stránky e-shopu. Jedná se o zpracování cookies pro přihlášení registrovaného uživatele, pro uložení zboží do košíku a další oblasti související se zajištěním komfortního uživatelského prostředí e-shopu.


Práva uživatelů

Uživatel je oprávněn požadovat přístup ke svým osobním údajům, to znamená, že má právo žádat vydání potvrzení, že jsou jeho osobní údaje zpracovávány a právo žádat sdělení informací o průběhu zpracování. Uživatel může žádat opravu, jsou-li osobní údaje nepřesné nebo doplnění, jsou-li osobní údaje neúplné. Uživatel může vznést námitku, požadovat výmaz a omezení zpracování osobních údajů jen ze zákonem nebo nařízením stanovených důvodů.

Jakékoliv dotazy týkající se zpracování osobních údajů budou uživateli zodpovězeny telefonicky na tel. č. 731 800 800 nebo prostřednictvím e-mailu na e-mailové adrese  info@optimtop.cz. V případě pochybností o dodržování povinností správce se může uživatel obrátit na OPTIMTOP na tel. č. 731 800 800 nebo e-mailové adrese info@optimtop.cz a případně podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.


OPTIMTOP s.r.o.

Produkt byl úspěšně přidán do košíku

Objednat zboží Pokračovat v nákupu
Probíhá načítání polohy ...
Aplikuje se kupón ...
Informace a objednávky
731 800 800
pondělí - pátek 8:00 - 17:00
Optimální topení pro vaše bydlení
tel.  731 800 800
Vše o nákupu
Informace a objednávky
731 800 800
pondělí - pátek 8:00 - 17:00